Onderstaande buffetten zijn te bestellen zoals hieronder beschreven staat, maar u kunt ook onderling wisselen. Zo kunt u kiezen voor buffet Giuliana, maar met wisseling van de salades 1 en 2 naar de salades 1 en 2 van buffet Bibiana.



Buffet Valentina


  1. Salade van minikrieltjes en frisse stukjes appel
  2. Rijstsalade met bleekselderij en blokjes kaas
  3. Caprese van bietjes, appel en truffeldressing
  4. Fijne vissoorten zoals gerookte paling, Noorse garnalen en gemarineerde krabchunks
  5. Een schaal met verschillende soorten ham zoals Serranoham, Coburgerham, Lamsham, Beenham of Pastrami
  6. Ovenvers brood met gezouten boter en huisgemaakte kruidenboter
  7. Malse stukjes kip van dijvlees met oosterse groenten in pinda saté saus
  8. Spareribs met maiskolf en cremefraiche
  9. Aardappel wedges


Buffet Giuliana


  1. Salade van knapperige groenten en eiermie met sesam dressing
  2. Frisse salade van aardappelblokjes, lente ui en kerriedressing
  3. Salade van watermeloen fetakaas en lente ui
  4. Gevulde eieren en groenten zoals tomaatjes, komkommer, aubergine of bleekselderij
  5. Huisgebraden rosbief met gemarineerde palmharten
  6. Ovenvers brood met gezouten boter en huisgemaakte kruidenboter
  7. Surinaamse kipkluifjes
  8. Reepjes mals varkensvlees met groenten in zoetzure saus
  9. Surinaamse bami


Buffet Florentina


  1. Pasta salade met rode pesto dressing
  2. Salade van couscous met noten en rucola
  3. Gegrilde gemarineerde groenten zoals aubergine plakjes, artisjokken, courgette of paprika
  4. Een schaal met gerookte vissoorten zoals zalmroosjes, makreel, forel of heilbot
  5. Rolletjes gevulde vleeswaren zoals groene asperges met ham, runderrookvlees met eiersalade, pastrami met selderij of salami met gegrilde paprika
  6. Ovenvers brood met gezouten boter en kruidenboter
  7. Grote garnalen met groenten in romige kerriesaus
  8. Hongaarse Goulash van mijn Tante
  9. Gebakken kruiden rijst


Buffet Bibiana


  1. Salade van zoete aardappel, veldsla en tartaarsaus
  2. Frisse salade met orzo en paprika
  3. Groene salade met pijnboompitten en olijven
  4. Gemarineerde vissoorten zoals, verse zalm, verse tonijn, mosselen, Noorse garnalen of kabeljauw
  5. Vitello tonnato (“Rosbief” van kalfsvlees met tonijn mayonaise)
  6. Ovenvers brood met gezouten boter en huisgemaakte kruidenboter
  7. Verschillende vissoorten op een bedje van groeten met pikante tomatensaus
  8. Plakjes kalfsvlees met bospaddestoelen in romige saus
  9. Krieltjes met peterselie, dille en knoflook


Alle bovenstaande buffetten komen neer op € 19,25 per persoon vanaf 25 personen.
De prijzen zijn inclusief borden, bestek, servetten en aankleden van het buffet.
We bieden ook een afwasservice aan. De kosten hiervoor bedragen €2,50 per persoon