EETCETERA
  • Home
  • eetcetera@home
  • Over ons
    • Locatie
    • Algemene voorwaarden
  • Cateren op maat
    • Bij Ons >
      • Besloten Diners
      • Kookworkshops
      • Huur onze locatie
    • Bij u thuis >
      • Buffetten
      • De BBBQ
      • Hapjes
      • Ik ben de Chef pakket
    • Op locatie >
      • Picknick
  • Contact
    • Route

BUFFETTEN

BUFFETTEN VAN EETCETERA, HOE WERKT HET? 

Ieder buffet wordt naar uw wensen samengesteld. Wij maken alles zelf, veelal duurzaam en/of biologisch. Afhankelijk van het jaargetijde en de aanvoer doen wij u een aanbod waarbij we rekening houden met uw wensen. En altijd qua smaak op elkaar afgestemd. Onze schalen zijn niet bedekt met decoratiemateriaal. Het is een presentatie van eerlijke ingrediënten, je ziet wat je eet.  

Ter inspiratie hebben we een viertal buffetten samengesteld, waarin u naar hartelust kunt switchen. Dezelfde nummers uit de verschillende buffetten zijn met elkaar te wisselen, waardoor u een buffet naar eigen smaak kunt samenstellen. Zie onze buffetten voor inspiratie, mocht u hulp nodig hebben, het buffet willen uitbreiden of zelf ideeën hebben neem dan contact met ons op. Cateren op maat is onze specialiteit!

Al onze salades zijn vegetarisch. Onze buffetten worden altijd geleverd met servies en een aangeklede tafel waarop het buffet geplaatst wordt. Wij kunnen ook de zit- en statafels en het glaswerk leveren. En als u dat wilt, doen we ook nog de vaat tegen meerprijs: mooier kan het niet!

De prijzen zijn actueel vanaf 25 personen. Voor meer informatie ga naar Algemene Voorwaarden, of neem contact met ons op.

INSPIRATIE BUFFETTEN


​Onderstaande buffetten zijn te bestellen zoals hieronder beschreven staat, maar u kunt ook onderling wisselen.

Zo kunt u kiezen voor buffet Giuliana, maar met wisseling van de salades 1 en 2 naar de salades 1 en 2 van buffet Bibiana.
Foto
BUFFET VALENTINA
  1. Salade van minikrieltjes en frisse stukjes appel
  2. Rijstsalade met bleekselderij en blokjes kaas
  3. Caprese van bietjes, appel en truffeldressing
  4. Fijne vissoorten zoals gerookte zalm, Noorse garnalen en gemarineerde krabchunks 
  5. Een schaal met verschillende soorten ham zoals Serranoham, Coburgerham, Lamsham, Beenham of Pastrami
  6. Ovenvers brood met gezouten boter  en huisgemaakte kruidenboter
  7. Malse stukjes kip van dijvlees met oosterse groenten in pinda saté saus
  8. Spareribs met maiskolf en cremefraiche
  9. Aardappel wedges
BUFFET GIULIANA
  1. Salade van knapperige groenten en eiermie met sesam dressing
  2. Frisse salade van aardappelblokjes, lente ui en kerriedressing
  3. Salade van watermeloen fetakaas en lente ui
  4. Gevulde eieren en groenten zoals tomaatjes, komkommer, aubergine of bleekselderij
  5. Huisgebraden rosbief met gemarineerde palmharten
  6. Ovenvers brood met gezouten boter en huisgemaakte kruidenboter
  7. Surinaamse kipkluifjes
  8. Reepjes mals varkensvlees met groenten in zoetzure saus
  9. Surinaamse bami

BUFFET FLORENTINA
  1. Pasta salade met rode pesto dressing
  2. Salade van couscous met noten en rucola
  3. Gegrilde gemarineerde groenten zoals aubergine plakjes, artisjokken, courgette of paprika
  4. Een schaal met gerookte vissoorten zoals zalmroosjes, makreel, forel of heilbot
  5. Rolletjes gevulde vleeswaren zoals groene asperges met ham, runderrookvlees met eiersalade, pastrami met selderij of salami met gegrilde paprika
  6. Ovenvers brood met gezouten boter en kruidenboter
  7. Grote garnalen met groenten in romige kerriesaus
  8. Hongaarse Goulash van mijn Tante
  9. Gebakken kruiden rijst
​BUFFET BIBIANA
  1. Salade van zoete aardappel, veldsla en tartaarsaus
  2. Frisse salade met orzo en paprika
  3. Groene salade met pijnboompitten en olijven
  4. Gemarineerde vissoorten zoals, verse zalm, verse tonijn, mosselen, Noorse garnalen of kabeljauw
  5. Vitello tonnato (“Rosbief” van kalfsvlees met tonijn mayonaise)
  6. Ovenvers brood met gezouten boter en  huisgemaakte kruidenboter
  7. Verschillende vissoorten op een bedje van groenten met pikante tomatensaus
  8. Plakjes kalfsvlees met bospaddestoelen in romige saus
  9. Krieltjes met peterselie, dille en knoflook

Alle bovenstaande buffetten komen neer op  €25,34 ( € 23,25 excl. BTW) p.p. vanaf 25 personen. 
De prijzen zijn inclusief borden, bestek, servetten en aankleden van het buffet.
We bieden ook een afwasservice aan. De kosten hiervoor bedragen €3,50 p.p.

MINIDESSERTS!

Minidessert is een product bedoeld als kleinigheidje na een buffet. Per persoon gaan we uit van 2 à 3 “zoeternijen”. Dit verdelen we dan over een greep uit het hieronder aangegeven assortiment. Daar maken we dan een fraaie schaal van die, als het buffet (bijna) ten einde is, op het buffet geplaatst kan worden. Uiteraard zal het assortiment steeds wisselen. We proberen altijd te zorgen dat er niet 2 dezelfde smaken op het buffet komen. Vanaf heden werken wij ook samen met IJssalon Venezia in Gorinchem, wij kunnen voor u een ijskar verzorgen met verschillende smaken ijs, koekjes en ijsschep, neem gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. 
Foto
Kleine “glaasjes” gevuld met bijvoorbeeld: 
  • Chocolade mousse met spekkoek
  • Aardbeien met sabayon
  • Koel soepje van rood fruit
  • Amaretto mousse met bitterkoekjes

Chocolade schuitje gevuld met bijvoorbeeld:
  • Frambozensaus en vanillemousse
  • Tiramisu-creme
  • Pistache creme 
Soesjes gevuld met bijvoorbeeld:
  • Frambozenmousse
  • Luchtige hazelnootcreme 
  • Abrikozenjam en vanillemousse 


Zoete schuitjes gevuld met bijvoorbeeld:
  • Appel en creme fraiche 
  • Vanille room en verse frambozen 
Voor 2 à 3 zoeternijen rekenen wij € 8,18 (€7,50 excl. BTW) per persoon
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Home
  • eetcetera@home
  • Over ons
    • Locatie
    • Algemene voorwaarden
  • Cateren op maat
    • Bij Ons >
      • Besloten Diners
      • Kookworkshops
      • Huur onze locatie
    • Bij u thuis >
      • Buffetten
      • De BBBQ
      • Hapjes
      • Ik ben de Chef pakket
    • Op locatie >
      • Picknick
  • Contact
    • Route