Feestmaand Menu
Thuis uiteten wordt een makkie! Met het 'Ik ben de chef pakket' van EETcetera zet u in een handomdraai de mooiste en meest smaakvolle gerechten op tafel.In samenwerking met onze buren, wijnhandel van Ouwerkerk hebben wij een prachtig wijn- spijs menu voor u samengesteld. Er is keuze uit de vis- vlees- of vegetarische variant.
Klik hier om te bewerken.
Hoe werkt het?
U besteld de dinerbox voor het aantal personen waar u mee bent. Geef vooraf aan of het om vis, vlees of vegetarisch gaat. U ontvangt van ons een bevestiging van de bestelling. Na verloop van tijd sturen wij u een instruktiefilmpje voor het afmaken van de gerechten. Op 24 December kan de box afgehaald worden tussen 11.00 en 13.00 uur.
Betaling geschiet vooraf via een betaal verzoek, pas als u betaald hebt is uw bestelling definitief.
Een wijn en spijs box bestel je via de website Wijnhandel van Ouwerkerk. Zie ook onder de knop “eetcetera@home”
Bestel je liever direct bij ons dan kan dat natuurlijk ook. Op het menu staat:
Voorgerecht
Taartje van warm gerookte zalm met luchtige topping van groene kruiden
XXX
Taartje van maiskip van de green egg met romige topping van groene kruiden
XXX
Taartje van gemarineerde palmharten met luchtige topping van bospaddestoelen
Soep
Romige Italiaanse soep van artisjokken met truffelaardappel en oregano
Hoofdgerecht
Gepocheerde roodbaars filet met zoete, licht pittige tomatensaus en truffelpapardelle
XXX
Langzaam gegaarde hertsukade met rozemarijn, salie en amarena kersen op een bedje van truffelpapardelle
XXX
Steak van gestoofde knolselderij op truffelpapardelle met zoete, licht pittige tomatensaus
Dessert
After eight dessert ( brownie en panna cotta met een vleugje mint met huisgemaakte advokaat met een oosters tintje)
De prijs is €41,50 pp exclusief wijn arrangement. En €56,00 pp inclusief wijnarangement
Betaling geschiet vooraf via een betaal verzoek, pas als u betaald hebt is uw bestelling definitief.
Een wijn en spijs box bestel je via de website Wijnhandel van Ouwerkerk. Zie ook onder de knop “eetcetera@home”
Bestel je liever direct bij ons dan kan dat natuurlijk ook. Op het menu staat:
Voorgerecht
Taartje van warm gerookte zalm met luchtige topping van groene kruiden
XXX
Taartje van maiskip van de green egg met romige topping van groene kruiden
XXX
Taartje van gemarineerde palmharten met luchtige topping van bospaddestoelen
Soep
Romige Italiaanse soep van artisjokken met truffelaardappel en oregano
Hoofdgerecht
Gepocheerde roodbaars filet met zoete, licht pittige tomatensaus en truffelpapardelle
XXX
Langzaam gegaarde hertsukade met rozemarijn, salie en amarena kersen op een bedje van truffelpapardelle
XXX
Steak van gestoofde knolselderij op truffelpapardelle met zoete, licht pittige tomatensaus
Dessert
After eight dessert ( brownie en panna cotta met een vleugje mint met huisgemaakte advokaat met een oosters tintje)
De prijs is €41,50 pp exclusief wijn arrangement. En €56,00 pp inclusief wijnarangement
Servies service
Wil je passend servies bij je menu? Dat kan, wij regelen per gang borden en bestek. Per couvert per gang is dit €1,50
Bestel je een 4-gangen menu dan leveren wij het servies voor €4,- per persoon
Opmaak service
Nog makkelijker het menu op tafel zetten en meer tijd met je gasten doorbrengen?
Onze voor- en nagerechten kunnen ook volledig opgemaakt geleverd worden à €2,50 per couvert (inclusief servies en bestek)
Op afspraak brengt u onze schone materialen weer terug.
Wil je passend servies bij je menu? Dat kan, wij regelen per gang borden en bestek. Per couvert per gang is dit €1,50
Bestel je een 4-gangen menu dan leveren wij het servies voor €4,- per persoon
Opmaak service
Nog makkelijker het menu op tafel zetten en meer tijd met je gasten doorbrengen?
Onze voor- en nagerechten kunnen ook volledig opgemaakt geleverd worden à €2,50 per couvert (inclusief servies en bestek)
Op afspraak brengt u onze schone materialen weer terug.